Söndag kväll

Trött är jag , men det har ju varit en lugn helg tänker jag… Hur kan det komma sig ? I fredags hade jag möjlighet att gå hem tidigt, hem och snabbt fixade , stressade vill jag nog påstå, tårta till födelsedagsbarnet som skulle firas. Sov 1 timma, efter detta på fredagen för att lugna ner kroppen, den tål inte så mycket längre, det märker jag mer och mer.. Gjorde Middag tillsammans med dotter – kycklingtacos och sen TV. Fullfart eller inte det heller egentligen, på lördagen för att fixa till middag , då vi skulle ha gäster för att fira mannen som fyllde år på lördagen. Ingen avancerad middag men ändå – förrätt & hamburgare till huvudrätt och sen tårta till efterrätt. Trött i huvudet, även om det är trevligt med mat, sällskap, vin och skratt. Lite TV också. Idag söndag har vi , dotter och jag varit på Show-Umeå Konståkningssällskap , dotters bästa kompis var med. Lätt middag och nu helt slut i kroppen. Måndag igen och ny vecka med jobbet. Jag granskar mig själv och ser hur lite jag ”tål” egentligen. Och hur ”mycket” god sömn jag måste få varje natt för att orka. Utmattnings syndromens baksida för mig. Viktigt att se på sig själv BARA , inte jämföra med ngn annan. Jag är Jag !

Underbara familjen som finns där, utan Er hade jag varit en våt pöl. Och så vänner som finns, stöttar och kramar om mig.

Ny vecka och den kommer bli TOPPEN !!

Kramar Elisabeth

Fredag med sjukdom

Åter igen har fredagen kommit, sjuk har jag varit i influensa hela veckan. Ska jag eller ska jag inte gå till jobbet på måndag är frågan ? Har jag feber , snorig näsa eller inflammation ? Nja, känner mig ju piggare helt klart men inte 100% frisk. Sjukintyg tom måndag, vilket innebära att jag måste ringa Hälsocentralen igen, suck. Nä lika bra att gå till jobbet. Eller ? Så omständigt det blev nu, när jag befinner mig i gränslandet sjuk eller frisk.

Många kramar Elisabeth

Ny härlig start av VÅR blogg

Välkommen tillbaka till min / vår blogg, för detta är ju vår blogg tillsammans. Helt enkelt. Skriva av oss, visa bilder, sätta upp projekt som vi sen kan återkomma till. Finns så mycket roligt att göra av denna blogg.

You Name It, vi använder den till vad vi vill för det är vår.

Länge sedan det såg så här ut, men vi börjar från noll.

Den lilla villan och lilla tomten.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Våren är ju på väg, bra övergång där ssk Berra …

 

 

Just nu kollar jag på bilder från vår vistelse i KÖPENHAMN i somras. Det var trevligt. Mysigt och Roligt.

 

Tågresa till Malmö där vi bodde, för att sen ta oss med snabb tåg över till Copenhagen. Bra ide, sparade lite på hotell kostnad och så fick vi med oss Malmö också. Även detta är en fin stad.

 

 

Till alla ER Massor av kramar 

vid tangentbordet denna kväll

Elisabeth

Test

Söndag igen!

Då var det Söndag igen och jag har drabbats av en slags hals infektion så jag har varit hemma sen förra veckan.

Relaterad bild

Men men jag hoppas att alla haft en bra helg.

denna helg har jag inte gjort så mycket speciellt faktiskt igår hade vi besök av bror och hans tjej och vi åt middag med´de väldigt trevligt sen i fredags var jag och O och kollade upp min  hals, återbesök imorgon.

Bildresultat för ny vecka

Kram Cajsa

Tillsammans är vi tillsammans

Låter kanske konstigt men så känner jag det just nu, tillsammans är vi tillsammans, jag och min familj.

Viktigt att behålla de traditioner vi har med oss in i boet samt bibehålla de som är nya för oss.

För oss , jag, Ove och Cajsa.

DSC_0167DSC_0168DSC_0171DSC_0175

Som att hugga vår egna gran, mysa och skratta ihop.

Spela spel sitta nära varandra i soffan och bara umgås.

IMG_0942

För det är egentligen det som JULEN handlar om att umgås, så har det varit i min familj som jag är uppvuxen i, ha ledigt tillsammans och njuta av fritiden som Vi har tillsammans.

Som Cajsa sa att var tillsammans på liten yta som den som vi brukar uppskatta i husvagnen. Där är det en liten yta.

DSC_5453

Ikväll har vi installerat Sims 4 som kom som en för tidig julklapp, druckit kaffe och ätit glass på över våningen tillsammans.

Bildresultat för sims 4

Jag bäddade rent i sängen och Ove hjälpte Cajsa med spelet.

Tittat på tv och nu spelat Ticket to Ride – USA

Bildresultat för ticket to ride usa

Druckit lite gott och tänkt massor av ljus. Ätit sushi och Ove åt en pizza – mums !

Så jag är nöjd och glad även de andra två , men snart skall vi sova.

Ses imorgon …

Uppesittarkväll och Dan före Dopparedagen.

IMG_0943_redigerad-1IMG_0967

Kramar Elisabeth

Äntligen jullov

Yes! Nu var äntligen höstterminen slut och det är jullov, jag hade julavslutning idag och hoppas att alla de flesta hade det idag och fick jullov idag.

Nu kan man sätta ett check för hösttreminen.

Bildresultat för grön bock

Och ta jullov! men hoppas alla får ett fint och härligt jullov så säger jag:

Bildresultat för god jul

Kram Cajsa

Julkalenderna 2017

Hej hoppas ni alla har eller får en bra helg. idag så tänkte jag prata lite om julkalendrarna som heter Marvinter ( går på radio) och Jakten på tidskristallen ( går på tv eller barnkanalen). Och jag vill självklart inte att någon ska ta illa upp om vad jag säger om de här kalendrarna så vi sätter i gång!

Jag själv tycker att marvinter som går på radio är mycket bättre eftersom jag älskar att läsa så när man läser så kan man skapa bilder om hur det ser ut så det är därför jag tycker att marvinter är bättre för när jag lyssnar så skapar jag liksom bilder hur personerna ser ut och hur miljön ser ut.  Sen så kommer vi till Jakten på tidskristallen som då går på tv och jag har då svårt att typ “ fatta” vad den handlar om eller jag ska inte säga så men nja jag tycker inte att den är så spännande direkt. ´Jag skriver självklart inte dethär för att andra inte ska gilla den som går på TV men jag ska sammanfatta lite nu och berätta vad de här 2 handlar om. ‘

Marvinter handlar då om en pojke som heter Hugo och hans farmor och de ska ut och resa norrut och så händer det massa saker på deras resa.

Jakten på tídskristallen handlar om tre barn som går i skola och är jätte smarta och de kommer till en skola för smarta personer och där hander det massa saker.

Lägger in bilder på kalendrnarna:

          Bildresultat för jakten på tidskristallenBildresultat för marvinter                Kram Cajsa

Äntligen Chilla och helg!

Hej

ídag så ska jag bara chilla och kanske komma ut och ta några bilder med Sally om det finns någon snö. verkar ju som att alla denna fina snö ska smälta bort nu och det vill vi inte till julafton ska det vara mycket snö!  Och däremot grattis till alla som har “ Anna “ i sitt namn och grattis till mig själv som har namnsdag!

Bildresultat för kamera

Relaterad bild

Kramar från Cajsa

Äntligen Fredag och Helg!

Bilderna talar men önskar er alla en bra fredagskväll och helg!

bf1d04b82df0804b43cd64210a36053dmdde2000087-1_79342116

Kramar Från cajsa

Login

Lost your password?