2015 ett speciellt år…

Lördags kvällen blev trevlig. En Trevlig middag med vänner som läste min inbjudan och kom på middag. Mums så gott maten smakade om jag får säga det själv. Luktar fortfarande vitlök om fingrarna.

Gott vin till detta. Som jag läst mycket om, eller rättare sagt sett mycket reklam om. En dag slog jag till och vinet passade gott till, kalvsteken.

Bild hämtad från Systembolagets Hemsida.

Vi såg på, eller våra män såg på lite fotboll först och sen hockey.

Jag och M satt och surra om resor och firande. Vi i familjen Rehn har lite att fira nästa år – 2015.

Mannen fyller jämt, sonen fyller 18år och jag själv har bott i Umeå & Vännäsby i 10år.

M och jag kom fram till att varför inte planera in resa till Thailand , 2 veckor i månadsskiftet november / december 2015 ???

Så får det bli….

Bara att börja spara: 4000:- / månad för att få ihop till allt. Är det värt det ? Hmmm måste ta mig en funderare på det. Klart man vill iväg men 4000:- / månad är mycket pengar. Det är ju så att vi vill kunna göra annat under 1,5 året fram tills dess. Ja … Måste ju inte bestämma oss idag.

Men lite sugen blev jag allt, Vi satt med I-Pad och sökte villor att hyra i Thailand. Får kanske göra ett seriöst letande, någon dag nästa vecka, för att sen göra en kalkyl på vad det kan gå loss på..Först skall jag skicka in min deklaration och se vad för positivt beslut jag får därifrån.

Någon av alla mina läsare som har tips !! Kom med det, för resa vill jag ju gärna göra , men jag vill inte sluta leva gott..

Idag söndag, ledig dag men ikväll skall jag tillbaka till jobbet. C och hennes goa pappa är hemma, lite jobb på övervåning lär det väl bli. Men just nu tar vi det lugnt med att hänga i soffan.

Kramar Elisabeth

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?