Att skratta åt allt

Jag läser att skratt är ett bedövningsmedel utan bieffekter. Så det är det jag skall göra, skratta mer, för att bedöva mig från allt det som händer kring jobbet.

Känns ok att skratta åt det, istället för att gråta som jag gjorde igår i massor. Inte så att någon där ute tror att jag inte tar detta på allvar, för de ska gudarna veta att jag gör men nu måste allt detta ta slut !

Laughter | Flickr - Photo Sharing!:

Una sonrisa es un tesoro en la cara del que sufre:

När jag skrattar högt utsöndras serotonin och liknande ämnen i min hjärna. Detta skapar en väldigt kraftfull känsla av välmående och emotionell frid.

Så skönt, det känns att från botten få skratta.

Tack vare mitt skratt kan jag se mina problem från en ljusare sida. Att vara på bra humör hjälper mig att öppna fönstren till min inre värld, kommer klara av att klättra uppför berg eller springa genom labyrinter.

Detta kommer kanske att hitta andra lösningar på de hinder som blivit till en del av mitt liv.

Så det är att skratta jag skall ta till när tre part samtal inte kommer att ske, där jag inget annat kan göra än att beklaga detta för jag vill medla , komma till en lösning. Men är inte alla parter med så går det ju inte. Kanske inte skratta åt det, utan en känsla av lugn, ro och glädje gör mig mer välmående.

Jag vet inte om detta är rätt tänkt men i alla fall en början.

You can do anything, but not everything. I should put this by the coffee maker to start my day right!:

It’s ok to have a bad day. It’s ok to have a melt down. You’re human. Let it out and then get back up and keep going forwa...:

Kramar Elisabeth

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?