Att vara avstängd

Jo. jag är avstängd från jobbet, det känns kasst, men jag har inget val. Vad det beror på vet jag inte, inte än, men jag hoppas att jag snart kommer att få reda på det, för ingen meddelar mig vad jag har gjort för fel, jo jag vet att det är medicinskt. Läkemedelshantering handlar det om.

Jag är avstängd.

Ok

Jag har njutit idag av det fina vädret och skidåkning, sovmorgon och matlagning. Skulle egentligen ha varit på jobbet. Men det blev en dag hemma istället. Kommit ikapp med huset.

Igår blev det också skidåkning tillsammans med familjen, skönt i fina vädret. Pyssel med dotter och sen Melodifestival med lördagsmys !

I en familj stöttar vi varandra , korrigerar när någon gjort något fel, försöker tala varandra tillrätta. Inte springa direkt till mamma eller pappa och skvallra. Det har vi pratat mycket om denna helg. Att familjemedlemmar i vår familj sen mår psykiskt dåligt och gråter, blir plötsligt skit arg och vänder för att bara gå ut genom dörren.

Det har vi också pratat om , att Vi som familj måste hjälpa varandra.

Ett ex, Är det någon i skidbacken som ramlat, då åker man inte bara förbi utan man stannar och erbjuder sig att hjälpa till.

Att hjälpa till , stötta mm. Hämta hjälp. Lösa saker och ting tillsammans.

Detta är det som är det viktigaste att Vi i vår familj tar med oss från denna helg.

Att stötta varandra och lyssna det är bra tycker jag.

Oavsett vad har på mitt fat, så lämnar jag det och hjälper dig min son, dotter eller man, självklart.

Kramar Elisabeth

1 kommentar

  1. Tack , jo jag hoppas verkligen att jag snart kallas till möte och vi kan gå igenom vad det är jag gjort som gör att min chef valt att stänga av mig. Kram

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?