Begränsat antal dagar

Ett Begränsat antal dagar, på jorden – i livet, det är ngt som vi vet om att vi har, men när dessa dagar tar slut det vet vi som oftast inte.

Kalla mig ålders nojig eller vad ?

Men fram tills att jag skall lägga mig ner vill jag ha de bästa livet jag kan. Försöka göra min val så bra som möjligt. Äta brie ost till frukost. Köpa lite dyrare viner till middagen, för att jag tycker om dessa viner. Köra bil till jobbet, då jag vill vara hemma lite längre på eftermiddagen med min familj, speciellt när de är ledig och jag skall till jobbet. Baka kakor och tårtor och ta med till jobbet för att förgylla vår tid på passet. Betala för rid lektioner inte bara en kväll utan två, för att jag mår bra av att rida. Köpa snygga – CRAFT – byxor till cyklingen för att jag vill se fin ut. Älskar olika solbrillor eller Googles, så mycket att jag kan ha flera olika på en och samma skidresa.

Ja detta är mina val.

Du har säkert andra, men det är egentligen oväsentligt, för mitt liv är MITT, och jag kan bara styra min val till ett lyxigare liv på denna jord.

Kramar Elisabeth

2 kommentarer

  1. Känner igen funderingarna. Skrev just om döden, där kan du läsa mitt ”svar”, och tycker också att överdriven konsumtion är av ondo, men nog kan vi väl unna oss ett extra par solbrillor eller träningsbyxor av finaste kvalitet någon gång eller hur? Känslan av guldkant i vardagen ör oslagbar!

    1. Känslan av guldkant i vardagen är oslagbar! håller helt med, njuta medans vi kan !

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?