Besök på Akutmottagningen

Illamående, domningar i båda armar men inte i benen, syn bortfall och konstant huvudvärk fick mig att ta kontakt med Vännäs HC.

Så många tankar om att det är något neurologiskt fel i min kropp har snurrat de sista dagarna.

Pga. avdelningen där jag jobbar , samt min fars ALS diagnos, tyckte jag det var nog bäst att uppsöka läkare för bedömning.

På HC gjordes Alla möjliga tester , och pga. anamnesen så skickades jag till akuten i Umeå med nackkrage. Där blev jag återigen undersökt.

Triage gjordes och därför fick jag vänta , hela dagen.

Tur att M tog hand om C som var hemma med feber. Tack för det !

Röntgen av nacke och hjärnan, samt ryggslut. Vänta lite till. Somna på hårda britsen, hungrig och orolig.

Kom in dit 10:30 och blev friskförklarad kl 17:30. Lång och jobbig dag.

Men nu vet jag..

Emotionellt även en jobbig dag. Så nu har jag bestämt mig att göra slut med något i mitt liv. Så är det.. Imorgon blir jag och C hemma, vab då hon mår dåligt. Förkyld och feber, men naturligtvis Orolig för vad som skulle hända mamma som är på sjukhuset…

Men allt är bra nu… Värk kommer jag att ha ett bra tag till, speciellt när jag sitter. Illamående också och huvudvärk. Hjärnvila, så jobba kan vara tufft sa läkaren till mig, vi får se..

Kramar Elisabeth

2 kommentarer

  1. Hu, jag förstår att det där måste ha känts både otäckt och obehagligt! Tur att du fick ett bra besked till slut . har själv varit sjuk under jul och nyår, och innan jag fick veta efter många VC och specialistbesök att det inte var något farligt höll jag ju på att oroa ihjäl mig…

    1. tack för visad omtanke

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?