Falla tillbaka till vad som egentligen Matters

Bildresultat för ovänner

Igår blev rejält ovänner på varandra, egentligen inte arga på varandra, utan frustrerade pga. denna jobbiga familje angelägenhet som drabbats oss, där vi känner att vi inte betyder något.

Eller betyder något för denna familjemedlem gör vi säkert, men vi skulle velat haft mer tid, fått mer tid. Inte känna oss så bortvalda. Om just detta blev det en väldigt stor diskussion, jag med mitt sätt att uttrycka mig , vilket är ilska, tårar och tystnad och så kära mannen så är så frustrerad så han gråter nästan. Eller det gör han, sover dåligt och lider över hela situationen.

Det är inte lätt, precis när vi var på väg till stallet alla tre. Han vill med och testa sin nya kamera. Tystnad i bilen, och sen kunde jag inte hålla tyst igen, när dotter sprang in till stallet. Jag Skrek åt honom igen om ungefär samma sak som hemma, är så ledsen, så ledsen över “behandlingen” av mig och dotter. Vi ses inte, bara vet att du är där borta.. Detta gör mig ledsen. Total tystnad från din sida, det tär på mig.

Jag lugnade i alla fall ner mig, tänkte först gå hem till Vännäsby från Norrmalm i ridkläder och ridstövlar.

Det hade Inte varit så skönt. Långt hem är det också. Tänkte kanske ringa en vän som kunde hämta upp mig. Skita i min egna ridlektion.

Bildresultat för sitta på läktaren

Kändes genast bättre när jag kom upp på läktaren där Ni alla min fina kompisar sätt. Mannen fotade så vi pratade inte med varandra.

Bildresultat för kram och puss

Men efteråt gav jag honom en kram och puss, Du & Jag skall inte vara ovänner, vi har tagit oss igenom så mycket SKIT i vårt gemensamma liv, ingen lätt resa, men ovänner har vi sällan varit.

Jag älskar Dig, det är du som Matter the MOST.

DSC_0201_redigerad-1-1DSC_9512IMG_0269IMG_1398

Kramar Elisabeth

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?