GodHandling

Idag vill jag slå ett slag för denna sida och organisation: GODHANDLING

Att surfa in på den för du gör ditt köp bidrar till mycket pengar för den organisation som du sen väljer.

Så gå in här innan du gör din internet beställning.

Kramar Elisabeth

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Jag handlar aldrig på internet….jag är kanske omodern, men det struntar jag i, hihi….mycket roligare att gå i butiker och titta och surra med folk osv…….och jag måste alltid prova kläder innan jag köper….och ”prylar” handlar jag också i butiker…så det så, hihi….önskar dej en fin dag ;))
  Kramis bia

  1. att inte handla på internet, vill jag inte kalla omodernt, inte alls.. För mig är internet ett passande sätt, då jag oftast stöter på problem att hitta rätt storlek på kläder, jag är också prismedveten, och vill om jag köper nytt köpa till lägsta pris, då måste jag säga att internet är fantastiskt för jag hittar allt jag kan tänkas behöva..

   härligt att du kikade förbi. Jag är dunderförkyld.

   kram

 2. Ibland vill man gå i butiker och ibland vill man bara slippa. Ibland orkar jag bara inte gå och trängas och stressa med en massa andra människor. Då passar internet bra. Just smink som jag beställer från Kicks istället för att åka till deras butik tycker jag är jättesmidigt. Det tar ibland tid och energi till att bege sig iväg för att handla. På internet slipper man det och jag slipper känna stressen av tid som försvinner när jag åker iväg.
  Kläder är svårare, speciellt till barnen.
  Ha en fin dag.
  Kram Carola

  1. Val av butik, visst är det härligt att vi har just det valet.. Jag som älskar att handla begagnat, så är internet toppen..

   tack för ditt besök.

   Jag skall krya på mig och njuta av dagen med dotter som har höstlov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?