mar 25

Hus Uppdatering i Bilder

IMG_1112IMG_1113IMG_1114IMG_1116IMG_1117IMG_1118IMG_1119IMG_1120

Sakta men säkert så börjar övervåningen ta form, och vi ser ett slut på byggdamm. Snart , mycket snart, är det dags för det vi sett fram emot mest, nämligen matt läggning. Och lister över fönster. Jag lovar Er att bilder kommer, Ni är några som har hört av sig och undrar hur det går.

Jag är ju tillbaka på jobbet , så nu har vi någon timme här och där efter middagen att jobba på. Men det rullar på bara fint.

Köpte ju en present till mig själv för ett par dagar sedan , Ni som läser här och pratar med mig vet ju vad jag syftar på.. Visar Er andra imorgon.. Hi hi…

C är med en kompis och rider, hon följde med F hem från skolan och sen skulle de till F’s häst, så C ville ju naturligtvis hänga på. Lyllos Henne, C alltså = rida !!

Börjat med ny Bok har jag. Denna här. Omdöme kommer jag med inom kort.

Främlingen vid havet

Middag idag blev , kyckling rullar med egen gjord currysås och ris. Gissa om det hade varit gott. Jag är sååå stolt över mig själv idag, lagat god middag samt gjort gott ifrån mig på jobbet också. Vi hade fått in en satellit patient under natten och jag hamnade bla inne på den salen, akut sjuk, och jag klarade av allt med bravur idag.

Det har varit så mycket annat också som pressat mig på jobbet idag, så att jag släppte på allt i bilen hem och började gråta..

Pappa, visst ser du ner på mig och tänker:

Det där är min dotter – Berra !!

20050722(002)

Kramar Elisabeth

3 kommentarer

 1. Såååå fint det blir!! Och vilken bra grej ni byggt att stå på i trappen. Det är besvärligt i trappen och farligt också. Jag har målat vår några varv genom åren och jag är glad att det gått vägen men träningsvärk fick jag. Tar på att stå på tå och spänna sig. Håller på att måla vitt där nu men kunde inte göra klart så det bli en senare fråga.

  Ha en bra onsdag! Det är ”min” grusväg på kortet. den går förbi vårt hus. 🙂

  Kram Ann-Louise

  1. jag måste ge all ära åt min man , som skapat denna ställning att stå på… Han är mycket uppfinningsrik man.. Som är gift med en kreativ fru, visst lät det bra.. tack för att du kika in hos mig.. jag återkommer till din sida..

 2. Kul när man börjar se mer än byggdamm 😉
  Oftast är det skönt att bara släppa på allt och gråta….
  Hoppas du haft en bra dag idag och kul att du kikade in hos mig

  Kram Sandra

Kommentera

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?