IKSU Spa

Måndag och sportlovet är slut. Hemma från härliga ÅRE.

Snart är min månads avstängning också slut och INGET har hänt. Ingen har ringt eller hört av sig , så jag vet inte mer än jag visste första dagen då min dom kom.

Detta hänger över mig som ett mörkt moln, men idag skall jag inte låta det förstöra min måndag.

Bildresultat för mörkt moln

Skall till IKSU Spa och få en behandling, före det passar jag nog på att ta ett pass. Det blir Indoor Walking som jag gillar. Kanske orkar jag lite styrka efter passet före behandlingen.

Bildresultat för iksu spaBildresultat för iksu spa

Jag har bokat denna behandling:

En närande behandling med magnesiumets kraftfulla egenskaper. Magnesium Wellness Treatment främjar kroppens energi: sömn, cirkulation och musklernas funktion.

Annars är det tvättmaskin som jag motionerar tillsammans med här hemma idag, det är ju lite efter en vecka med sportlov. Klagar inte, vi var duktiga att få undan allt annat igår eftermiddag efter att vi kommit hem.

Ute är det kallt, bra så att inte snön smälter nu för tidigt för det än.

Det är kanske så här veckan kommer att utveckla sig:

Sometimes..:

Starting Today:

Kramar Elisabeth

2 kommentarer

 1. Skriande brist på sjuksköterskor, visste inte att VLL har råd att hålla på så här. Hoppas att saker och ting rör sig framåt. Du måste ha en väldigt dålig chef!??? Kram
  Ps. Jag ska oxå prova på Mg-behandlingen på Iksu bara jag blivit frisk

  1. HEJ

   jo det är intressant att det håller mig hemma, bara det får mig att tänka att det är något skumt och stort på G, eller inte. Min chef är jag besviken på, kommer vilja säga detta till henne när jag har fått alla kort på bordet. Den läkare som skall undersöka hela saken har inte haft tid säger facket. GALET !
   Kram

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?