Årets Sockerbagare

Årets Sockerbagare är ett program som går på Barnkanalen nu. Yngre bagare får göra upp om poäng i en studio. Spännande och nervöst. Min egna lilla Sockerbagare bor här på Ringgatan.

Idag presenterar hon sitt verk.

IMG_1579

En 4-vånings tårta fylld med Dumle- fluff, Marsan kräm och Blåbärskräm. Toppade med smörkräm och grädde. Sen har hon dekorerat den själv. Självklart fick hon lite hjälp av mig men oj så imponerad jag var av hennes vilja att baka..

Hej och Hå !

Kan bara säga att den smakade fantastiskt.

Vi bjöd på den när vi arrangerade loppis. Bra försäljning. Jag skötte loppis och dotter tillsammans med man skötte café. Succé.

IMG_1577IMG_1578

Kramar Elisabeth

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Rost och rädisor on 2014-10-20 at 16:31
  • Svara

  Tårtan ser jättegod ut och vilken bra idé att kombinera loppis och tårtkalas. Två saker man blir glad av.
  Ha det fint
  Anette

  1. Det gick mer tårta än loppis varor men å andra sidan gör det inget, dotter blev glad att ALLA gillade hennes tårta så mycket.

   tack för DITT besök här..

   kram

 1. Vilken härlig tårta! Det är så härligt att baka både med och utan barn. Och roligt när man ser hur de växer genom att kunna och få bjuda. Kram!

  1. För mig som drabbats av utmattningssyndrom , så är det en väldigt bra träning att baka med min dotter, för jag kan inte stressa då eller som jag brukar vilja kalla det, jobba effektivare. Bra träning inför återgång till jobbet.

   Tack så mycket för ditt besök.

 2. Tack för titten….fin idé du gav mej 😉
  Den tårtan såg god ut….och loppis, jaa, jag har ett litet loppishus här på gården, det har gått så där i sommar/höst. Nu på söndag ska jag och en kompis dela bord och stå och sälja i Folkets park….vi gjorde det för tre veckor sedan också, och det var jättekul;)…men var bor du egentligen eftersom ni redan fått snö ??…här regnar det nu;(
  Kram bia

  1. Vi bor i vackra Vännäsby, utanför Umeå. Jag kommer från Göteborg men har flyttat hit för 10 år sedan.. Trivs med vinter, saknar dock våren, för oftast har vi snö kvar så länge, så vips så är det sommar…

   tack för besöket

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?