Rutiner och Ordning

Jag är ett FAN av rutiner, och mycket ordning. Står för det, inte super duper pedantiskt men ändå lite grann. Saker skall ligga på sin plats, och har någon dragit fram något vill jag gärna att det skall läggas tillbaka. Så är det. Inte gå förbi ngt upp eller ner i trappen utan att ta med det som ligger där.

Men jag vill inte vara ensam om detta, även om jag är hemma mer, eller hemma mer på andra tider då ingen annan är hemma, och kan göra massor. Så vill inte jag vara den som är “hjärnan bakom den stora ordningen”. Jag är också sjukskriven 25%, r/t utmattningssyndrom.

Nej Tack !

Funderar på om och vart jag skall lägga min månadspeng på träning, lutar nog åt IKSU Spa eller Sport eller båda två. För att ha olika alternativ.

Visst vi har gym genom jobbet på personal klubben men IKSU har annat som jag gillar.

MTB ett tag till, och inte att glömma ridningen 2ggr/vecka.

Skaffat mig en ny bok, där jag skall försöka föra lite anteckningar så jag inte hamnar i stora gropen, ta tillfället i akt och meditera om det så blir genom en promenad eller trädgårds arbete , det spelar ingen större roll.

Ta det lugnt ett tag, eftersom jag Känner nämligen nu att det har blivit alldeles för mycket av Sociala Inputs den senaste tiden och alldeles för lite natur för mig själv.

IMG_3972IMG_3973IMG_3974IMG_3975IMG_3976IMG_3977IMG_3978IMG_3979IMG_3985

Bilder från senaste geocaching turen som jag och C for på.

Men första av allt Så nu startar vi upp för Måndag, skolstart och annat.

Kramar Elisabeth

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?