Svenska Turistföreningen

Medlemmar i Svenska Turistföreningen, känns som en självklarhet nu när jag / vi har gått med. I och med att vi skall till Storulvån i helgen och bo sam cykla så löste jag medlemskap.

Det blir säkert ngn mer tur i höst eller nästa vår. Eller bara en resa till storstäder, då kan vi också bo bra till en billigare peng.

Bildresultat för svenska turistföreningenBildresultat för svenska turistföreningen storulvånBildresultat för svenska turistföreningen storulvånBildresultat för svenska turistföreningen storulvån

Gå med du också !

Kramar Elisabeth

2 kommentarer

  1. Stf är bra grejer! Älskar deras fina tidning och där hittar jag ofta inspiration.

  2. Tack Elisabeh för att du är med och engagerar dig i STF. Tack vare er medlemmar kan vi fortsätta driva vårt arbete med att utveckla och bevara hållbar turism i Sverige. Just nu är våra viktigaste frågor att; nattågen ska fortsätta gå, att alla vandringsleder i Sverige ska bli rustade och vikten av friluftskunskap. Alla har rätt att komma ut i naturen. Det ska inte spela någon roll om du går i en annan skola, inte har med det sen barnsben eller helt enkelt inte har kunskapen om att den finns så nära.
    Än en gång tusen tack och välkommen till STF//Jenny STF

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?