Vem är jag ?

Hamnat i en kris, vem jag är .. Hur jag ser ut.. Av omtanke reagerar mina kollegor till att jag är så stressad hela tiden.. Känner inte igen mig i det. Känner inte igen mig att Jag är så stressad hela tiden…Familjen är i kris av en anledning, har jag inte ställt upp tillräckligt där .. är det därför du mår som du gör ?

Men jag är inte alltid stressad faktiskt inte… Chefen ringer upp…Jag skrattar och ler mycket på jobbet också.

Skall på sjuksköterskedagarna i Stockholm i November, behöver något nytt i klädes väg, det gör mig ont att handla ngt nytt, för jag vill ju helst inte se mig själv i spegeln. Vill helst gå omkring i ridkläder, trädgårdskläder eller gymkläderna. Eller, se nedan…

Detta är JAG :

Bildresultat för sjuksköterska dagarn

Att under så många år, blivit påhoppad om att jag är fet och ful, så ont det har gjort. Tar ut sin rätt nu.

Men jag vågar gå in och ställa mig i provhytten, där jag Provar en himla massa outfits och tjejen på Lindex – fantastisk personal – påpekar vad som är fel klädsel och vad jag sen ser jätte snygg ut i.

TACK

Bildresultat för lindex

I samråd med min chef, håller inte helt med, men skall bli fråntagen sjuksköterske uppgifter för att slippa stressa, kunna gå hem i tid, stå rak i ryggen i hissen ner , slippa gråta på vägen hem och allt annat vi pratat om .

Vet inte om det är rätt tänk ?

Utmattningssyndrom handlar om så mycket annat:

Bildresultat för utmattningssyndrom

Bildresultat för utmattningssyndrom

Bildresultat för utmattningssyndrom

Bildresultat för utmattningssyndrom

Hjärntröttheten är där ändå.

Kollega som jag pratade med efteråt säger så här, vilket känns mer rätt för mina öron, att jag drar ett stort lass om ordning och reda på jobbet som alla vi inom sjuksköterska gruppen bör göra, se helheten, och det gör du , Elisabeth. Ser till helheten !

Tack för dem orden.

Bildresultat för tack

Jag har också lagt “mitt egna lilla schema” för att det skall passa mig och jag inte skall känna mig stressad, men det var inte rätt, ej gjort i samråd med chef, fel av mig. Förlåt.

Bildresultat för schema

Jag vill jobba, trivs på jobbet, trivs med mitt val av yrke, tycker att jag är väldigt bra på det också. Ibland blir det fel, men jag vill då känna stöttning från kollegor. Kollegor som inte sätter sig i fika rummet och inte svarar på mina salars larm, det är inte att hjälpa till. Det hjälper inte mig att behöva säga till någon att kan du hjälpa oss här ute på golvet.

Jag vill inte vara någon liten kontrollant, då sitter problemet någon annanstans.

Bildresultat för sur min

Så är det !

Ny vecka imorgon, en kollega fyller år och jag skall baka till henne.

Bildresultat för prinsessbakelse

Kramar Elisabeth

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Login

Lost your password?