Det är min favorithögtid! Jag älskar godiset, kostymerna och dekorationerna. Jag älskar allt med den. Och jag älskar särskilt att bli rädd! Det är därför jag älskar skräckfilmer. De är den bästa delen av Halloween för mig.

Halloween-pumpor

Jag kommer ihåg när jag var liten och kollade på skräckfilm med mina vänner. Vi skrek och höll oss för ögonen, men vi älskade det. Det var så roligt. Och nu när jag är vuxen älskar jag det fortfarande. Jag letar alltid efter nästa fantastiska skräckfilm att titta på.

Så om du är ett fan av Halloween som jag, så kolla in några av dessa fantastiska skräckfilmer. De kommer garanterat att få dig i Halloween-anda!

  • Hereditary
  • The Haunting of Hill House
  • The Shining
  • The Conjuring
  • Blair Witch Project

Vad är era favorit skräckfilmer? Skriv gärna i kommentarerna nedan!