Om du är intresserad av astrologi känner du förmodligen till ditt stjärntecken. Men visste du att det faktiskt finns 12 stjärntecken som kan påverka hur du är som person? I det här blogginlägget ska vi titta närmare på alla 12 stjärntecken och vad de betyder. Läs vidare för att lära dig mer!

Klocka med stjärntecken

Väduren (21 mars – 19 april)

Väduren är det första tecknet i zodiaken och är kända för att vara oberoende, passionerade och självsäkra. Om du är en Vädur är du förmodligen alltid redo för en utmaning. Du är förmodligen också mycket kreativ och har mycket energi.

Oxen (20 april – 20 maj)

Oxen är zodiakens andra tecken och är kända för att vara pålitliga, tålmodiga och praktiska. Om du är en Taurus är du förmodligen väldigt pålitlig och jordnära. Du har sannolikt också ett bra sinne för humor.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Tvillingarna är zodiakens tredje tecken och är kända för att vara anpassningsbara, nyfikna och mångsidiga. Om du är en tvilling är du förmodligen alltid sugen på att prova nya saker. Du är förmodligen också väldigt bra på att multitaska

Kräftan (21 juni – 22 juli)

Kräftor är det fjärde tecknet i zodiaken och är kända för att vara lojala, känslomässiga och intuitiva. Om du är en cancer är du förmodligen väldigt nära din familj och dina vänner. Du är förmodligen också mycket i samklang med dina känslor

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Lejonet är zodiakens femte tecken och är kända för att vara djärva, självsäkra och generösa. Om du är Lejon är du förmodligen alltid redo för att ha roligt. Du har troligen också många vänner eftersom folk dras till din optimistiska personlighet

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Jungfrun är zodiakens sjätte tecken och är känd för att vara hårt arbetande, analytisk och detaljorienterad. Om du är Jungfru är det troligt att du är stolt över ditt arbete och alltid försöker göra ditt bästa. Du kanske också är lite av en perfektionist!

Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågar är det sjunde tecknet i zodiaken och är kända för att vara rättviseminded, samarbetsvilliga och diplomatiska. Om du är en våg är rättvisa viktigt för dig. Du kanske också är otroligt social eftersom Vågen är relationernas tecken!

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Skorpioner är zodiakens åttonde tecken och är kända för att vara passionerade, intensiva och uppfinningsrika. Om du är Skorpion är chansen ganska stor att folk ser dig som en ledare snarare än en följare. Du kan också vara ganska mystisk eftersom Skorpioner gillar att låta folk gissa!

Skytten (22 november – 21 december)

Skytten är zodiakens nionde tecken och är känd för att vara optimistisk, oberoende och äventyrlig. Om du är skytten Då är chansen stor att folk ser dig som glad och lycklig. Du kan också vara ganska äventyrlig eftersom skyttar älskar att resa!

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Stenbocken är zodiakens tionde tecken och är kända för att vara ansvarsfulla, disciplinerade, och ambitiösa. Om du är stenbock då är chansen god att folk ser dig som mogen. Du kan också vara ganska seriös eftersom stenbockar gillar att få saker gjorda!

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Vattumännen är det elfte tecknet i zodiaken och är kända för att vara progressiva , originella och uppfinningsrika. Om du är vattenman så är chansen stor att folk ser dig som lite av en revolutionär.

Du kan också vara ganska excentrisk eftersom vattenmän gillar att göra saker på sitt eget sätt!

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Fiskarna är det tolfte tecknet i zodiaken och är kända för att vara medkännande, fantasifulla och sympatiska. Om du är fiskare är chansen stor att folk ser dig som en drömmare. Du kan också vara ganska medkännande eftersom fiskarna har mycket empati!

Slutsats

Det går inte att förneka att det kan vara fascinerande att lära sig mer om de 12 olika stjärntecken Varje tecken har sina egna unika styrkor och svagheter som gör dem till den de är. Så nästa gång någon frågar dig vad ditt stjärntecken är kanske du nu har lite mer att säga än bara ”Jag är Vädur!”