Fiskarna är det tolfte och sista tecknet i zodiaken. Fiskarna styrs av Neptunus, illusionens planet, och anses ofta vara det mest andliga och mystiska tecknet i zodiaken. Om du är född mellan den 19 februari och 20 mars är ditt stjärntecken Fiskarna. Här är allt du behöver veta om detta fascinerande stjärntecken.

En bild som visar hur stjärntecknet fiskarna ser ut

Egenskaper hos Fiskarna

Fiskarna är kända för sin medkännande och fantasifulla natur. De är ofta mycket känsliga och kan lätt bli sårade. Fiskarna är också otroligt lojala vänner och är mycket hängivna partners. De kan dock också vara lynniga och obeslutsamma och har ibland svårt att hantera verkligheten. Fiskarna klarar sig vanligtvis bäst i yrken som låter dem använda sin kreativitet, till exempel skrivande, konst, musik eller skådespeleri.

Fiskarnas kompatibilitet

Fiskarna är mest kompatibla med andra vattenstjärntecken (Kräftan och Skorpionen) samt med jordtecken (Oxen och Stenbocken). De kan också bilda starka band med andra fiskar.

Slutsats

Fiskarna är ett komplext och fascinerande tecken med många lager i sin personlighet. Om du känner en Fisk, ta dig tid att lära känna dem bättre. Du kan bli förvånad över hur mycket ni har gemensamt.